ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ CASTELLO 2016-2017 « ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΡΩΜΑΤΑ» 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Λίγα λόγια για την παράσταση …

 

Μια μαγική παράσταση  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και φέτος οι γονείς και οι προσκεκλημένοι του νηπιαγωγείου Castello. Μια παράσταση με δυνατά μηνύματα …  μια παράσταση που τα είχε όλα : όμορφη μουσική,  τραγούδια,  χορούς,  μοναδικά κοστούμια,  εκθαμβωτικές προβολές….!!!

 

Το κείμενο ήταν  εμπνευσμένο από  τη διευθύντριά μας κ. Ζωή Χαρίτου! Η ιστορία με λίγα λόγια:  τα παραμύθια βρίσκονταν για χρόνια παραμελημένα σε μια βιβλιοθήκη. Τα παιδιά δεν ασχολούνται πια μαζί τους και τα είχαν ξεχάσει. Οι ήρωες λοιπόν των παραμυθιών  κάνουν επίκληση και ζητούν βοήθεια!!

 

Και μαντέψτε ποιος έρχεται να τους βοηθήσει… ! Μα το ουράνιο τόξο φυσικά … γιατί λέγεται ότι πίσω από κάθε παραμύθι κρύβεται και ένα χρώμα… Έτσι τα παραμύθια φεύγουν… πηγαίνουν στο ουράνιο τόξο!!

 

Τα παιδιά όμως είναι απελπισμένα. Ψάχνουν τα παραμύθια και ζητούν βοήθεια. Έρχονται λοιπόν οι μάγοι και οι νεράιδες των χρωμάτων  και τους λένε ότι θα τους βοηθήσουν να τα επαναφέρουν αν λύσουν κάποιους γρίφους…! Έλυσαν άραγε τους γρίφους τα παιδιά; Επέστρεψαν τα παραμύθια στη γη ;

Ρωτήστε τα παιδιά  και θα σας πουν!!!

castello banner

No Comments Yet.