ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ CASTELLO 2016-2017 « ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΡΩΜΑΤΑ» 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Λίγα λόγια για την παράσταση …

Read more

ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑ

Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία".

Read more

Πολυδύναμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κύριος στόχος του όλου προγράμματος είναι η σπειροειδής ανέλιξη της γνώσης μέσα από βιωματικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Read more
  See all

  Η φιλοσοφία μας

  Το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το κάθε παιδί είναι υπέροχο. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες . Το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες.

  Καλωσόρισμα

  Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Castello, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, το πρόγραμμα, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας.

  Γενικές πληροφορίες: Δεχόμαστε παιδιά από 2- 6 χρονών Διαθέτουμε προδημοτική Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας Ανοικτό καθημερινά από τις 7.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ Μεταφορικό μέσο για μεσημέρι Μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικά)

  Facebook Posts

  Μια εξαιρετική επίσκεψη στο Countryside park πραγματοποίησαν σήμερα τα παιδιά του σχολείου μας όπου ήρθαν σε επαφή με τα έθιμα του Πάσχα στον τόπο μας : ζύμωμα – φούρνισμα – παραδοσιακά παιχνίδια κ.ά. . Το πρόγραμμα και η ξενάγηση ήταν άψογα οργανωμένα από τον κ. Γιάννη αλλά και το ζύμωμα – φούρνισμα από την κ. Γεωργία. Τα παιδιά κατέκτησαν νέες εμπειρίες και γνώσεις, έπαιξαν, έφαγαν, διασκέδασαν! Ήταν μια μοναδική εμπειρία και για μας τις δασκάλες γιατί μας ταξίδεψαν πίσω στα παιδικά μας χρόνια , τότε που οι γιαγιάδες μας, φούρνιζαν στην αυλή αλλά και τα παιχνίδια στις πλατείες το Πάσχα! Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και σίγουρα θα ξανάρθουμε ! ... See MoreSee Less

  Μια εξαιρετική επίσκεψη στο Countryside park πραγματοποίησαν σήμερα τα παιδιά του σχολείου μας όπου ήρθαν σε επαφή μ...

  View on Facebook