ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ CASTELLO 2016-2017 « ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΡΩΜΑΤΑ» 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Λίγα λόγια για την παράσταση …

Read more

ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑ

Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία".

Read more

Πολυδύναμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κύριος στόχος του όλου προγράμματος είναι η σπειροειδής ανέλιξη της γνώσης μέσα από βιωματικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Read more
  See all

  Η φιλοσοφία μας

  Το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το κάθε παιδί είναι υπέροχο. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες . Το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες.

  Καλωσόρισμα

  Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Castello, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, το πρόγραμμα, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας.

  Γενικές πληροφορίες: Δεχόμαστε παιδιά από 2- 6 χρονών Διαθέτουμε προδημοτική Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας Ανοικτό καθημερινά από τις 7.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ Μεταφορικό μέσο για μεσημέρι Μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικά)

  Facebook Posts

  Εβδομάδα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ και ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΛΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
  Με ζωγραφιές και παραμύθια με δραματοποίηση και ρομποτική μαθαίνουμε αυτή την εβδομάδα για την καθαριότητα/ τα μικρόβια και τους τρόπους καλής συμπεριφοράς!!!
  Η «Νεράιδα Ευγενία» επισκέφθηκε το σχολείο μας! Mας έμαθε πώς να διώξουμε από μέσα μας το θυμό και πώς να μην λέμε άσχημες λέξεις και πώς να τις αντικαταστήσουμε με όμορφες λέξεις και φράσεις όπως : «Σ΄ αγαπώ», «Ευχαριστώ», «Παρακαλώ», «Είσαι υπέροχος» κ.ά. Φωνάξαμε δυνατά κάποιες άσχημες λέξεις και συζητήσαμε το πώς νιώθουμε όταν τις λέμε («άσχημα», «θυμωμένοι», «ταραγμένοι»). Έπειτα είπαμε δυνατά όμορφες λέξεις και αντιληφθήκαμε το διαφορετικό συναίσθημα («χαρά», «γαλήνη», «ομορφιά»). Άρα πώς επιλέγουμε να συμπεριφερόμαστε;
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook