ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ CASTELLO 2016-2017 « ΠΑΡΑΜΥΘΟΧΡΩΜΑΤΑ» 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Λίγα λόγια για την παράσταση …

Read more

ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑ

Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία".

Read more

Πολυδύναμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κύριος στόχος του όλου προγράμματος είναι η σπειροειδής ανέλιξη της γνώσης μέσα από βιωματικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Read more
  See all

  Η φιλοσοφία μας

  Το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το κάθε παιδί είναι υπέροχο. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες . Το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες.

  Καλωσόρισμα

  Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Castello, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, το πρόγραμμα, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας.

  Γενικές πληροφορίες: Δεχόμαστε παιδιά από 2- 6 χρονών Διαθέτουμε προδημοτική Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας Ανοικτό καθημερινά από τις 7.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ Μεταφορικό μέσο για μεσημέρι Μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικά)

  Facebook Posts

  Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του νηπιαγωγείου μας, επισκέφθηκαν τη διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση multimedia στο χώρο της Διεθνής Έκθεσης Κύπρου, όπου ενημερώθηκαν με διασκεδαστικό και δημιουργικό τρόπο για την πόλη του μέλλοντος.
  Τα παιδιά με τη βοήθεια παιδαγωγών και με τη χρήση της τεχνολογίας έπρεπε να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες, σε έναν Πλανήτη που απαιτεί καινούριους τρόπους σκέψης και τεχνικές για να είναι και πάλι βιώσιμος, και να διαμορφώσουν οι ίδιοι την Πόλη του Μέλλοντος. Για παράδειγμα, σχεδίασαν το μελλοντικό τους σπίτι και αυτοκίνητο, παρασκεύασαν τροφή για ένα φουτουριστικό δείπνο ή ακόμη βούτηξαν σε μία εικονική πισίνα χωρίς να βραχούν! Οι επιλογές τους καταγράφονταν μέσω μιας «ψηφιακής κάρτας επιβίωσης», χτίζοντας κατ' αυτό τον τρόπο την Πόλη του 2050.
  ... See MoreSee Less

  Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του νηπιαγωγείου μας, επισκέφθηκαν τη διαδραστική εκπαιδευτική έκθεση multimedia στ...

  View on Facebook