ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑ

Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία".

Read more

ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Read more

Πολυδύναμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κύριος στόχος του όλου προγράμματος είναι η σπειροειδής ανέλιξη της γνώσης μέσα από βιωματικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Read more
  See all

  Η φιλοσοφία μας

  Το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το κάθε παιδί είναι υπέροχο. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες . Το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες.

  Καλωσόρισμα

  Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Castello, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, το πρόγραμμα, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας.

  Γενικές πληροφορίες: Δεχόμαστε παιδιά από 2- 6 χρονών Διαθέτουμε προδημοτική Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας Ανοικτό καθημερινά από τις 7.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ Μεταφορικό μέσο για μεσημέρι Μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικά)

  Facebook Posts

  Τελευταία μέρα σήμερα... Τελειώνει ακόμα μια Σχολική Χρονιά. Αποχαιρετήσαμε τα παιδιά μας που θα πάνε στο δημοτικό ... !Συγκινηθήκαμε με το κλείσιμο ενός ακόμα κύκλου ... αλλά και νιώσαμε τόσο ευλογημένοι για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί και που θα κρατάμε φυλακτό στη ψυχή μας. Ευχόμαστε σε όλους "Καλές Διακοπές" και ραντεβού την 1η Σεπτεμβρίου για τους μαθητές μας που συνεχίζουν στις μεγαλύτερες τάξεις και στις 4 Σεπτεμβρίου για τούς καινούργιους μαθητές!!! ... See MoreSee Less

  View on Facebook