ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑ

Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία".

Read more

ΤΕΛΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

Read more

Πολυδύναμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Κύριος στόχος του όλου προγράμματος είναι η σπειροειδής ανέλιξη της γνώσης μέσα από βιωματικές και ευχάριστες δραστηριότητες.

Read more
  See all

  Η φιλοσοφία μας

  Το κάθε παιδί είναι μοναδικό. Το κάθε παιδί είναι υπέροχο. Το κάθε παιδί έχει τις δικές του ανάγκες . Το κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες.

  Καλωσόρισμα

  Σας καλωσορίζουμε στην ανανεωμένη ιστοσελίδα του νηπιαγωγείου Castello, στην οποία μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας, το πρόγραμμα, το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας.

  Γενικές πληροφορίες: Δεχόμαστε παιδιά από 2- 6 χρονών Διαθέτουμε προδημοτική Εγγεγραμμένο στο Υπουργείο Παιδείας Ανοικτό καθημερινά από τις 7.00 π.μ. ως τις 5.00 μ.μ Μεταφορικό μέσο για μεσημέρι Μεσημεριανό φαγητό (προαιρετικά)

  Facebook Posts

  ΤΟ CASTELLΟ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΕΙ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΙΤΕΧΝΙΑΣ

  Τo νηπιαγωγείο Castello είναι από φέτος συνδρομητής της διαδικτυακής σελίδας "Γνωσιτεχνία". Η Γνωσιτεχνία είναι μια πρωτοποριακή διαδικτυακή σελίδα που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε μαθητές αλλά και σε γονείς. Η ιστοσελίδα έχει ως σκοπό να μυήσει τα παιδιά στον κόσμο της γνώσης, της δημιουργικότητας και της φαντασίας. Με τις κούκλες των ηρώων της Γνωσιτεχνίας - του Βατραχογιάννη και της ΚουκουΑθηνάς , με τις επισκέψεις των μασκότ των ηρώων στο σχολείο μας, με το εκπαιδευτικό υλικό της ιστοσελίδας που θα συνδυαστεί με το πλούσιο υλικό που ήδη έχουμε στο πρόγραμμα, και με τα βιβλία των εκδόσεων Γνωσιτεχνία ... θα έχουμε με βεβαιότητα μια μαγική χρονιά!!!
  ... See MoreSee Less

  View on Facebook