Μια εκδρομή στο κτήμα Κτωρίδη στο Δελίκηπο… που θα μας μείνει αξέχαστη

Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014. Μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Κτωρίδη – ένος ίδρυμα που προσφέρει απλόχερα στα παιδιά του τόπου μας και όχι μόνο – επισκεφθήκαμε ένα μοναδικό και παραδεισένιο χώρο.

Το κτήμα βρίσκεται στο χωριό Δελίκηπος στην περιοχή του Κόρνου. Είναι γνωστή η περιοχή για την πλούσια βλάστηση. Το κτήμα Κτωρίδη είναι στην κυριολεξία καταπράσινο!!! Η ποικιλία δέντρων – τόσο δασικών όσο και οπορωφόρων – τα φυτά, τα λουλούδια η λίμνη με τα πανέμορφα νούφαρα , ο αέρας και γενικά η όλη ατμόσφαιρα συνθέτουν ένα μαγευτικό παράδεισο.  Σε όλα τα πιο πάνω προσθέτει η απλόχερη φιλοξενία των υπεύθυνων του κτήματος τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα καθώς και τον ιδιοκτήτη/ιδρυτή του ιδρύματος και πρεσβευτή τηςUnicef,  κ. Αθανάσιο Κτωρίδη για την ευγενή χορηγία της εκδρομής.

Η απέραντη χαρά και η αγαλλίαση που νιώσαμε μέσα στην όμορφη φύση θα μας συντροφεύει για μέρες…! Γιατί μόνο μέσα στο φυσικό περιβάλλον μπορεί ο άνθρωπος  να ηρεμήσει και να νιώσει πραγματικά ευτυχισμένος, μακριά από το άγχος και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

 

No Comments Yet.